Nu gezocht ADR tankwagen chauffeurs.Opleiding wordt betaald.Meer onder Vacatures. Nieuw talent 31-05-2008. Op zeer jonge leeftijd heeft een van onze aankomende talenten z ... Cargocard Vanaf 09 Oktober 2007 zijn wij gemachtigd de Cargocard online aan te vragen.De u ...

Een uitzendbureau gespecialiseerd in uw branche…

 

Dat werkt wel zo prettig!

Workfront heeft een jarenlange ervaring in de transportsector. We kennen de branche dus van binnen en van buiten. Daarom kunnen we u verzekeren van gemotiveerde kandidaten die ruimschoots voldoen aan de functie-eisen en naadloos passen in uw bedrijf. We vinden bovendien altijd iemand met het juiste specialisme en ervarings- en opleidingsniveau. Een professional die graag aan de slag gaat, voor de duur en op de tijden dat u daar behoefte aan heeft.

 

Deskundige ondersteuning

Dankzij onze ervaring in de transportbranche heeft een uitzendkracht van Workfront altijd een streepje voor. Hij of zij kan namelijk 24 uur per dag rekenen op onze deskundige ondersteuning en kan dus in alle omstandigheden zelfstandig werken. Workfront kan u bovendien met extra personeel en deskundig advies bijstaan bij complexe logistieke vraagstukken.

 

Uitzenden en detacheren

Werken met uitzendkrachten maakt uw personeelsmanagement een stuk eenvoudiger en flexibeler. De periode van inlenen stelt u zelf vast terwijl achteraf verlengen altijd mogelijk is. Als u langdurig van de diensten van een gekwalificeerde medewerker gebruik wilt maken, zonder hem of haar in dienst te nemen, kunt u kiezen voor detachering. Dat biedt een grote mate van zekerheid voor u en de gedetacheerde. Naar de salarisadministratie heeft u geen omkijken: u hoeft alleen periodiek de gewerkte uren aan ons door te geven.

Workfront BV Weena 290 | 3012 NJ Rotterdam Tel: +31 (0)10 496 36 36 Fax: +31 (0)10 496 36 01 info@workfront.nl
Zeer Actueel Per direct zoeken wij tankwagenchauffeurs of mensen die dit willen leren. Je ben ... Tankwagen chauffeurs Voor de chauffeur die gedisciplineerd zijn vak kan uit oefenen hebben wij per di ... Productie Medewerkers/sters Wil jij werken in de productie. Wil jij aangeven waar, en met welke regelmaat. H ... Chauffeurs internationaal Ben jij iemand die een paar nachten onderweg als leuk ervaart ? Ook voor dit typ ...meer vacatures
meer nieuws
2007 WORKFRONT logistieke ondersteuning
Website Reclamebureau Connexx