Nu gezocht ADR tankwagen chauffeurs.Opleiding wordt betaald.Meer onder Vacatures. Nieuw talent 31-05-2008. Op zeer jonge leeftijd heeft een van onze aankomende talenten z ... Cargocard Vanaf 09 Oktober 2007 zijn wij gemachtigd de Cargocard online aan te vragen.De u ...

Vrijheid en flexibiliteit

Een functie in de logistiek is een prachtbaan, dat weten we bij Workfront uit ervaring. We kennen de branche van binnen en van buiten en we kunnen je dus snel voorstellen bij bedrijven die passen bij jouw voorkeuren en kwaliteiten. Wil je op bepaalde dagen wel of juist niet werken? Wil je op specifieke bestemmingen rijden? Of eens met uitzonderlijk materieel werken? Wij stropen onze mouwen voor je op, en gaan op zoek naar een baan of opdracht die bij je past!

Workfront beschikt over een uitgebreid en gevarieerd netwerk van transportbedrijven.

Daardoor kunnen we een kritische selectie maken zodat je zeker weet dat je goed betaald wordt en de arbeidsomstandigheden naar behoren zijn.

 

- Werken op uitzendbasis geeft je de vrijheid

- Werken wanneer jij wil

- Afwisseling in opdrachtgevers en bestemmingen

- 24 uur per dag ondersteuning

 

Uitzendwerk iets voor jou?

Uitzendwerk biedt veel vrijheid en flexibiliteit. Zo kun je bijvoorbeeld snel ervaring op doen als je net je opleiding hebt afgrond. Sommige uitzendkrachten kiezen voor uitzendwerk omdat ze parttime willen werken, of meer afwisseling willen in hun werk. Of om de mogelijkheid te hebben om af en toe eens een tijd niet te werken. Ook voor wie gepensioneerd is, en zo nu en dan nog eens een rit wil rijden, heeft Workfront altijd interessante klussen. Workfront is er kortom voor iedereen die graag in het vracht- of personenvervoer of in andere logistieke functies de handen uit de mouwen steekt.

Vereiste is natuurlijk wel dat je beschikt over eventueel benodigde rijbewijzen en diploma’s, of bereid bent die te behalen. Workfront investeert graag in onze uitzendkrachten, we bieden dan ook in veel gevallen de mogelijkheid om jouw opleiding te financieren.

 

Ondersteuning

Ook als je bij een werkgever aan de slag gaat, verliezen we je niet uit het oog. We houden graag persoonlijk contact en je kunt altijd op ons rekenen voor ondersteuning. Je kunt bij Workfront terecht voor alle informatie over werken in de logistiek en voor advies over je loopbaan. Omdat een functie in de transportsector vaak geen baan is van 9 tot 5, is Workfront in noodgevallen zelfs dag en nacht bereikbaar. Dus heb je vragen over specifieke procedures of technische problemen, en kom je er met de opdrachtgever niet uit, dan staan we altijd voor je klaar.

 

Inschrijven

Opdrachten vinden die jou op het lijf zijn geschreven, dát is onze uitdaging. Om gericht te kunnen zoeken, willen we graag zoveel mogelijk van je weten. Veel kun je al meteen invullen in het inschrijfformulier. De rest bespreken we graag in een persoonlijk gesprek. Gewoon, als chauffeurs onder elkaar.

Workfront BV Weena 290 | 3012 NJ Rotterdam Tel: +31 (0)10 496 36 36 Fax: +31 (0)10 496 36 01 info@workfront.nl
Zeer Actueel Per direct zoeken wij tankwagenchauffeurs of mensen die dit willen leren. Je ben ... Tankwagen chauffeurs Voor de chauffeur die gedisciplineerd zijn vak kan uit oefenen hebben wij per di ... Productie Medewerkers/sters Wil jij werken in de productie. Wil jij aangeven waar, en met welke regelmaat. H ... Chauffeurs internationaal Ben jij iemand die een paar nachten onderweg als leuk ervaart ? Ook voor dit typ ...meer vacatures
meer nieuws
2007 WORKFRONT logistieke ondersteuning
Website Reclamebureau Connexx